Etude House Sale!

Tuesday, May 31, 2011

shopping time ! tadi pergi alamanda dengan mama. wa ambil cuti sehari. saja nak spend time dengan mama :) best shopping dengan mama sebab selalu kalau nak beli baju, orang yang wa percaya nak mintak opinion adalah mama. macam biasa wa mesti pergi nichii !! banyak gila baju tapi nak cari size banyak habis :( promoter kata sale maybe sampai raya. alhamdulillah boleh pergi lagi hahaha. sebab banyak lagi baju yang diorang tak key in lagi. but anyway ada butik baru kitschen?? how to spell. wa ada dapat fashion vip event invitation sempena opening store kitschen. wa tak dapat pergi sebab wa balik kampung. so, pass la dekat kakak ipar. butik ni lebih kurang macam nichii. fashion baju die not bad :) harga paling mahal wa tengok RM69 to RM79 tapi tu yang wa jumpa lah.

so, round-round jumpa etude house. ada SA tu dok promote last day kata kan! wa pun singgah. before ni wa pernah pakai BB Cream dia saja. now, ada lagi half. promotion gila-gila, beli 1 BB Cream dapat Free one! tapi sebab ada lagi, wa tak beli la. lagi pun if habis wa nak try BB Cream lain. anyway wa tak berapa minat sangat macam e/s dan blusher dia sebab terlampau berkilat-kilat. yelah korean cosmetics selalunya memang banyak shimmer. shimmer dia ni macam over sket. emm mungkin perasaan wa kot. so, wa just pick up matte e/s. warna cantik :) bila balik je. kenapa la wa asyik beli warna yang hampir sama! haha bosan. same thing happen dengan stage wa hari tu. lepas ni wa patut berhati-hati. nasib la RM9.90.  then,  wa try nak beli lipgloss dia. warna cute-cute je! sumpah! you should try. memang cantik, 50% okkkk!!!

No comments:

Post a Comment