My Young Uncle's Wedding

| On
10:01 PM
fuhhh penat betul hari ni. attend wedding my dad punya counsin. he's still young :) kira dah pangkat bapa saudara lah dia ni. wedding kat MBSA, shah alam. perhhhh, memang cantik betul pelamin dia. simple and sweet. pihak lelaki pakai turqoise dan perempuan pulak maroon. wedding photographer dia memang peramah. memang tabik lah kat dia. rugi tak mintak kad dia tadi. bayang kan dia handle sorang-sorang wedding tu. selalu photographer kan datang bawak team. die relax je. he's chinese. memang peramah habis. suka gila tengok die snap gambar. selalu kita tengok photographer tak berani nak approach orang kat meja.. pandai snap je. mamat cina ni, semua meja dia pegi, and tanya i dah tangkap gambar you tak ? kalau takda mari i tangkap gambar. with his smile dan keramahan dia, orang pun takda lah malu kan. wa sampai 3x dia datang meja and snap our picture. ahahaha. lu memang bagus la bro. tapi lagi mantap if dia bawak lagi seorang. agak berlari-lari jugak dia tadi.

pelamin cantik gila :) hish, kahwin nanti nak buat camni lah. aduhh berangan aku ni. huhu. enjoy the pictures!











Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9