[RAYA 2016] Part 2 : Roti Bakar Transfer Road

Tuesday, September 13, 2016
Punya lama entry ni kat dalam inbox. Haha mari kita mengimbau sekejap.

Hari Raya Kedua, kami #teamoren hehe. Ibu mertua ajak pergi sarapan roti bakar di bandar. Agak susah juga nak cari kedai roti bakar tu, tak berapa nak ingat. Tapi sebab gigih cik suami mencari, akhirnya jumpa. Popular jugak kat sini. Masuk Top 5 makan-makan di Penang kat The Vocket! Ramaiiiiiiii, tempat duduk memang tepi jalan. Waze je Roti Bakar Transfer Road! Ok lah not bad, cuma tak berapa minat kari dia.










Gambar hari raya kedua!





[Pre Order] Annick Goutal Petite Cherie Perfume


Berita baik untuk semua penggemar perfume. Siapa tak tahu jenama Annick Goutal? Mungkin ada yang tak berapa mengenali perfume ini. Perfume mewah ini sangat digemari oleh wanita. Orang katalah, kalau dah mula pakai pefume ni, dah tak nak pandang perfume lain? Macam mana bau dia? Wangi sangat. Ramai artis gunakan perfume ini termasuk CTDK.


Untuk sesiapa yang nak cuba bau dahulu boleh rajin-rajin kan singgah di Pavilion. Untuk makluman counter price untuk perfume ni mencecah RM600++ sebotol untul 100ml. Ini alamat counter Annick Goutal Pavilion.

Pavilion Kuala Lumpur, Lot P2.13.00, Level 2, 168, Jalan Bukit Bintang, Wilayah Persekutuan, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia

Jadi jika anda berminat, Whatsapp 0123660408 saya untuk tempahan perfume yang best ni!
Harga 100ml EDP RM459
Harga 100 EDT RM399

Harga ini termasuk penghantaran dari US ke RUMAH ANDA menggunakan DHL!
Menarikkan?
 ETA 5-10 hari sahaja.
Yang pasti ia ORIGINAL.