Awesome Mascara!

Sunday, April 29, 2012

mascara ni memang awesome! full stop.

Most Wonderful April!

Sunday, April 15, 2012

dah lama tak update kan? busy sungguh. malas sungguh. huhu. bulan April ialah bulan yang paling sibuk dan paling banyak cerita. wa busy dengan persiapan perkahwinan abang kedua. wa buat photobooth corner. jadi, banyak benda kena survey. barang-barang banyak beli kat ikea dan guna yang dah ada. kenduri rumah perempuan buat dekat galeri shah alam. it was fun sebab pihak lelaki di jemput dengan menaiki bot! hahah best. then masa kenduri lelaki. atok sampai di rumah. tengok lah, di syok hisap lolipop! 10 April, it as my parent anniversay yang ke 32 tahun. alhamdulillah, bahagia hingga ke hari ni. tunggu cucu la pasni aminnnn. then, last week, kak linda n i just had fun day. shopping and makan-makan kat carl's junior. best sebab minggu tu tak busy so, nak release tension setelah berminggu-minggu sibuk! semalam, dating dengan tudung warna merah menyala. well, cantik kan. hahah. da