Finally, Recieved :)

Sunday, May 22, 2011




dah lama wa usha quad e/s ni. ramai youtubers yang gebang-gebang betapa bagus dan berbaloinya beli quad e/s ni.bagi wa, nyx smokey pallete wa lebih soft and pigmented. tapi quad e/s ni not bad jugak :) wa order 2 bulan yang lepas tak silap. lama jugak tunggu, ni pun ada 3 barang lagi yang tak sampai :( kalau dulu quad e/s ni lain sedikit susunan warna dia. semua sama rata, tapi kali ni lain. wa rasa rugi sebab yang paling banyak bahagian base. i think, base tak banyak yang kita nak apply sangat. so here's the swatches. taken from this blog :)



 enjoy!

No comments:

Post a Comment