Finally, Recieved :)

on
May 22, 2011




dah lama wa usha quad e/s ni. ramai youtubers yang gebang-gebang betapa bagus dan berbaloinya beli quad e/s ni.bagi wa, nyx smokey pallete wa lebih soft and pigmented. tapi quad e/s ni not bad jugak :) wa order 2 bulan yang lepas tak silap. lama jugak tunggu, ni pun ada 3 barang lagi yang tak sampai :( kalau dulu quad e/s ni lain sedikit susunan warna dia. semua sama rata, tapi kali ni lain. wa rasa rugi sebab yang paling banyak bahagian base. i think, base tak banyak yang kita nak apply sangat. so here's the swatches. taken from this blog :)



 enjoy!
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9