Scrub Away!

on
May 24, 2011


wa terus teruja bila desperate mama buat entry pasal body shop sale. memandang kan wa tengah cari body scrub, wa pun tak lepas peluang nak pergi body shop. most of their skin care discount from 10% to 30% je. tak banyak. make up wa tak berapa nak berkenan sebab yang paling utama sekarang wa nak body scrub. memang sesuai sangat guna sebab kulit wa memang kering.

seperti biasa, before wa beli, wa mesti tengok kat youtube atau review dari mana-mana web. senang kita nak plan yang mana kita patut beli. ada dua dalam kepala wa sebenarnya. satu shea body scrub dan cocoa body scrub. wa survey ramai kata shea butter bagus. tapi bau dia agak pelik sikit la. macam bau kacang or.. i don't know. just weird scent. bila pergi body shop, SA tu recommend cocoa body scrub plak. both are for very dry skin. tapi dia kate bau lebih wangi lagi. huhu wa pantang ada bau-bau vanilla atau manis-manis.

oleh kerana baby oil wa dah habis, wa pun nak try make up remover body shop cleansing lotion. make up remover ni lain dari yang lain sebab menggunakan formula lotion. so, memang tak berminyak lah lepas cuci make up. and sangat lembut gila-gila. memang sesuai untuk kulit yang kering macam wa. but it doesn't do a great job for removal the make up. baby oil lagi bersih la if nak remove. but i love it. it makes my skin soft :) the price only rm35 below after discount.
cepat pergi body shop sale. end on this 12 jun !!
3 comments on "Scrub Away!"
  1. owh wa, scrub tu best tak? cepat-cepat bagi review.. can't wait.. :)

    ReplyDelete
  2. best gile kak! lembut :) nnti wa buat review

    ReplyDelete
  3. nak cari shea butter tu kat body shop ade ka?

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9