cosmetic management

Saturday, January 23, 2010

sekian lama tak update! huhu maklum la sibuk dengan projek. cosmetic management ke? jauh sekali. its CONSTRUCTION management actually, ye tulah course yang wa ambek sekian lama.21 january bermula la pengembaraan kelas kami untuk mengambil inspirasi projek kami. pagi2 tunggu kat bus stop, satu kelas nyanyi lagu happy bday! korang memang buat wa terharu, malu pon ade. adeh..

sambung pada projek jutaan ringgit tadi. projek ape? we hve to plan from empty ground until ada sebijik stadium yang gah nan indah :) wah wah bunyi macam hebat kan tapi tu la yang kami tak tido malam berhari2. betol?! senang ke? jawapannya errrrr...pikir la sendiri. anda bayangkan if nak buat kandang kambing pon perlukan plan yang betol kan..ini kan stadium! haaa.


tapi bila masuk kelas 4B, project trip macam pergi holiday! so, lepas ni plan nk pergi class trip kat penang! hope jadi, sebab maybe trip last for us. rindu korang nanti. sob sob.

tahun baru, semua nak baru la!

Sunday, January 17, 2010

nak cakap ape?
takde ape2.
hmmph!


misi utama
dekan final semester ( serius ni! tak main2)

misi seterusnya
mengumpul uwaang. untuk??

list yang tak pernah pendek setiap tahun..

laptop  -  sebab laptop dah musnah, senget2 skrin.
handphone - sebab hampir 5 thn guna hp sama nak jugak tukar baru T_T
business dengan lebih serius! - yea modal banyak, produk banyak, untung banyak!
kurus - bila la nak kurus, misi ni asyik renew setiap tahun..

....tuut

minggu lemak terkeluar

Saturday, January 9, 2010
seminggu berada di shah alam membuat  wa "terpaksa" menambahkan lemak. malah terkeluar lemak2 yang ada haha. macam mane nak tahan, kfc and pizza hut ada depan mata. ya tuhanku, kau kawal la nafsu hamba mu ini. aminnn..bila dah lama tak jumpa dengan kawan2, minggu pertama mesti malas nak masak. makan luar la apa lagi?! before ni ada makan kfc tapi tak snap plak. takpe, ni bukti yang lain..silakan tengok.

pizza hut

ni ape yang kami order mengikut nafsu


er licin kot!


pakli kopitiam




secret recipe


beginila wa menghargai makanan ~
er...