Kenduri Kahwin Orang Melaka memang syok!

on
June 6, 2011
biasa lah, cuti sekolah. hampir setiap minggu ada majlis kahwin. hari sabtu sahaja ada 3 majlis kahwin nak hadir. ahad ada satu majlis. alhamdulillah, dapat datang. cuma ada 1 kat pahang tak dapat datang. pernah tak pergi kenduri kahwin kat melaka?? haaaa ayah wa selalu dapat undangan dari orang melaka sebab asal dari melaka. yang best kalau pergi kenduri kat sana, mesti lauk dia best punya.

antara hidangan yang paling best masak asam pedas daging tetel. sedap bukan mainnnnnn. memang popular la kat sana. tapi kenduri yang wa pergi ni tak buat pulak. cendol pulak antara menu wajib kat melaka! cendol melaka memang best tak ingat la. santan ngan gula melaka dia memang cukup sedap. tak sempat nak tangkap gambar semua tapi lauk paling best kenduri wa pergi ni jarang orang lain buat. ayam panggang madu!! menu terbaru agaknya :) ni pelamin kat melaka. simple and nice.


next, pergi kenduri dua pupu. kat bistro maeps. simple je, tapi memang suka dengan dress pengantin dia. yang best nya jumpa tunang ashraf muslim. sweet je muka :) sopan orangnya. patut la ashraf muslim terpikat.





lepas tu berkejar ke majlis di putrajaya. kawan ayah wa masaa kat ofis lama. tema sangat sweet ok!! purple and pink. memang wa suka sangat!


lawa kan!
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9