Bandung Yuk! : The Haul

| On
4:30 PM
semua tahu kan bandung adalah destinasi percutian yang paling best bershopping! siapa tak pernah pergi, better go :) kali ni dah masuk dua kali wa pergi. this time, nak shopping baju kahwin abang wa. tapi sambil menyelam minum air. fyi, bandung memang banyak factory outlet. macam kat sini, FOS. tapi kalau kat sana memang banyak gila. berderet sepanjang jalan. and everytime masuk, memang rambang mata. just name it brand apa nak. zara, h&m, topshop, burberry, guess, armani, polo, etc. famous kat sana rumah mode. ok, nanti wa akan update tempat-tempat yang wajib korang lawat di bandung dan banyak lagi pasal bandung.

so, apa kata kita cuci mata dulu!










actually ada lagi barang kecik-kecik tapi malas nak snap. telekung pun lupa nak snap huhuh. wa just tak puas nak shopping kain sebab wa tak dapat banyak cotton. cotton sangat murah! i wish i can get more kain cotton untuk jual :( so sad. then, pilihan baju sangat banyak, kan best kalau kurus. hahaha banyak gila baju okayyy. kalau kurus, memang wa tak cukup duit la nak shopping kot. lepas ni nak pergi bandung, pergi pasar baru dan rumah mode je cukup! bandung lagi yuk!! tunggu next entry post pasal tempat makan ok :)

Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9