Minggu yang ENAK!

| On
9:03 PM
salam, alangkah seronoknya kalau hari-hari begini. actually, we had a good time together bila tambah ahli keluarga lagi. bakal kakak ipar hehe dan juga kak linda, kawan wa masa degree shah alam. die pula kerja memang dekat dengan rumah wa. so, its ok if dia duduk rumah dan teman wa. lagipun my family memang comfortable dengan dia. rajin, peramah pandai ambil hati my parents. 

after kak linda habis belajar kereta, kitorang singgah makan cendol depan hitachi bangi. alaaa yang dekat tempat area orang jual pokok-pokok bunga tu. haaa memang sedap. try la, melayu yang buat bukan mamak. ada macam-macam laksa, rojak, hmmm tu je yang wa tau hehhee.



then for dinner, pergi kat wadi hana. wadi hana memang famous kat bangi. boleh di katakan semua sedap. even wa tak pernah la rasa semua tapi, most of their customer satisfied. try rojak dia, sedap. kali ni kitorang nak rasa western food dia. even dia dah bukak branch specified for western food je, tapi kami bersungguh nak order. mine, carbonara (my favourite all the time) tapi tak berapa nak mengancam. wa still suka yang dekat delicous punya! hehehhe bila wa rasa yang ni, dia banyak sangat cheese sampai sakit tekak makan. actually branch wadi hani ni western dia lagi murah dari yang branch italian wadi hana tu. and presentation dia biasa ja.







sorry gambar agak kuning. tapi makan tetap mengiurkan hehe. mashed potatoe dia best ada cheese. sedap :) pasta yang lain ok la, not bad. wa paling suka yang second last picture ni, dia masak guna olive oil je. apatah nama dia. actually masa ni sambut birthday abang wa sekali, sambil tu bekenal-kenalan dengan bakal kakak ipar. maklumlah, tak sempat kenal sebab orangnya busy :)

Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9