Revlon Super Lustrous Lipstick : Buy One Free One @ Watson

on
October 1, 2011
wa saja ambil cuti jari jumaat sebab stress bekerja. sibuk sampai dapat gaji 2 hari pun tak sedar hahaha. teruk kan? so, pergi jalan-jalan tengok johnny englinh reborn. memang best gila. gelakkkk je. tak rugi beli tiket. as usual, my favourite spot mesti singgah. nak beli shampoo and sabun mandi. ingat dah tak nak pandang belah kosmetik sekali tengok penuh je dekat revlon. 

patut lah buy 1 free 1. before ni pernah jugak ada deal macam ni. masa tu wa beli warna fleshtone dengan blushing mauve. so, this time wa ambil warna, peach me dan rose velvet. as you all know, rose velvet memang all time favourite revlon lipstick yang wa ada. warna dia memang cantik. saje beli backup. yang sebelum ni beli pun dah half.


peach me, rose velvet, blushing mauve, fleshtone

as you can see, warna agak kelam. so tak nampak sangat warna dia. if pergi kat revlon section, please swatch rose velvet, and you will like it!
2 comments on "Revlon Super Lustrous Lipstick : Buy One Free One @ Watson"

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9