SIGMA Affliate Program

on
October 22, 2011
Pernah dengar tak  SIGMA BEAUTY. Produk yang paling famous dari SIGMA ni adalah, brush dia yang sangat lembut dan comparable dengan MAC. Kalau anda rajin tengok Youtube, ramai yang dah guna brush makeup SIGMA ni. Antara sebabnya, lebih murah, berkualiti dan banyak jenis brush.  So, wa ambil kesempatan ni nak bagitau mengenai SIGMA Beauty Affliate Program!

Kalau anda selalu tengok kat blog, kadang-kadang ramai yang buat giveaway produk SIGMA ni especially brush dia dan yang paling baru ada yang buat giveaway eye shadow pallette dia yang baru release. Apa yang best tentang program ni, kita akan dapat benefit melalui komisyen, free gift, dan lain-lain. Kita akan dapat 10% komisyen untuk pembelian yang dibuat atas link kita dan 1% akan dapat dari sub affliates (means, kalau ada kawan2 yang register affliates under kita). Kalau klik pun dapat! Ala macam nuffnang la jugak hehe. Jangan risau kalau takda paypal, SIGMA akan bagi komisyen melalui store credit :)












JOM SERTAI SEKARANG


ehem dapat free gift kalau kita sertai program ni tau!!!

Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9