Friend's Wedding : Zali & Husnil

| On
10:26 PM
salam, semalam hari ahad wa pergi wedding kawan kelas wa masa degree kat uitm. kami memang rapat dan suka buat havoc kat kelas. kelas paling bising, memang kelas kami. semua lecturer tau hahaha. and they miss us really bad :) bila jumpa, dah jadi macam reunion pulak. maklumlah umur sedang 24-26 tahun ni, masing-masing dah ada kerjaya masing-masing. ada yang da bertunang and tunggu nak kahwin. pada yang belum nampak bumbung masjid tu, soalan cepucemas wajib ada. haaaa kau bila nak kahwin??!!

memang rindu dengan kawan-kawan. ada yang da jadi lecturer, engineer, eksekutif, project manager macam-macam. semua dah berjaya. masing-masing bawak pasangan. aiiii bercinta masa belajar kan. memang seronok. semoga tuhan panjang kan jodoh :) aminnnnnnn. gambar ni tak ramai yang ada sebab ramai dah balik. yang ni ramai budak masa wa diploma kat sarawak and sama kelas masa degree. macam adik beradik dah kami.





tahniah zali dan pasangan. tak sangka kau dah kahwin. dalam kelas perangai cam budak-budak. hahaha, tengok-tengok kau kahwin dulu. semoga berkekalan di akhir hayat. ni la member buat jahat sama-sama :) selalu tumpangkan wa pergi kelas dan balik. lepak makan sama-sama, tiru sama-sama, group sama-sama hahah. zaliii ohhh zalo :)

Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9