My Room Smells Like Vanilla

on
March 22, 2011
salam, cuba bau ?! hurfmfmmm (camne nak buat tanda tarik nafas ? haha ) sabtu lepas, wa pergi ikea. setelah sekian lama tak pergi. last pergi masa berbuka puasa pada tahun lepas. boleh bilang dengan jari wa ke ikea. setahun ada lah 2 kali. maklumlah, jauh. lagi satu kalau pergi, memang nak beli something je. you know, if pergi ikea mana cukup pergi 1 jam atau 2 jam. paling sekejap wa pergi 3 jam. itu pun hanya sekali pandang je.

fyi, ikea ada sales ! weehu, memang ramai. macam sardin. paling padat kat food court. tempat dimana ramai orang membedal meatballs and daim cake. wa orang yang tergolong jugak lah. sorry tiada gambar, camera tertinggal. but anyway wa ternampak wanie rosli.  siapa ? alaaaaa..yang menawan tu. well, she's look gorgeous in a real life. tak sah if pergi ikea tak beli apa-apa. selalu, mesti capai something kan. barang under rm10 banyak buat nafsu shopping tewas. kan kan kan. wa sempat ambil lilin, memang dah lama nak beli. kat living room ada lilin bau macam orange. so kali ni, wa beli yang bau vanilla dan epal. sumpah sedap ! macam gian je. wa nak letak kat bilik tidur :) my parent pulak, cari outdoor table set. percaya tak stools RM12 ++ je!! memang murah.



ermmm tiba-tiba rasa nak makan membuak-buak pulak. ni, lilin punya pasal. nasib tak beli bau cokelat ! da~

5 comments on "My Room Smells Like Vanilla"
  1. waaa...what a coincidence!! I have that exact candle too..RIGHT NOW..IN MY ROOM..MWahaha..XD sume kwn yg msuk bilik ckp bau sedap =)

    ReplyDelete
  2. oh! really !! hhahaha. memang sedap !!! macam ketagih

    ReplyDelete
  3. Cantiknya outlook bilik waa ! :)

    ReplyDelete
  4. icee : sedap. gravy dia paling sedap!! ok now terbayang lagi !

    cha : thanks !! :)

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9