Dare To Wear Blue Eyeliner ?

on
March 3, 2011


dah lama tak beli barang keperluan kat guardian/watsons. tadi wa pergi guardian warta. skin labs wa da habis. ni botol ke berapa entah. wa lebih suka pakai skin labs dari bio oil. harga pun lebih mahal sedikit. bio oil lebih pekat berbanding dengan skin lab. tapi wa suka sebab dia ringan dan senang nak serap pada kulit. even pharmacist pun recommend skin lab. ezima cream pun habis. jadi wa beli cream ni. tak pernah cuba, sebab pharmacist kate ni paling bagus. errr ambik je la kan. kedua-dua benda ni, amat penting dalam hidup wa. macam da terbiasa semenjak ada ezima ni. 

eyeliner baru !! yeay, wa beli dua sekali. nak jugak try warna biru :) anyway wa memang dah lama nak try, cume tak berani lagi. tapi bila tengok officemate wa pakai, terus teruja nak pakai. wa nak cari silkygirl eyeliner tapi warna hitam dah habis. jadi tengok eyeliner maybelline. kali ni 2 in 1 shadow liner. means, we can use as eye shadow or as eye liner. trend sekarang kan. blusher pun boleh jadi untuk bibir. simple and easy.  pada wa, eyeliner die memang creamy tapi tak sehitam eyeliner revlon or eyeliner maybelinne yang dulu2. harga RM16.90.

wa bagi contoh macam mana nak gaya kan eyeliner biru ni. so, nanti korang dapat lah ilham. and sometimes i think, eyeliner biru lebih cantik dari hitam!  tak percaya ? jom tengok :) tapi jangan pakai over2 eah..haha nanti biru mata hitam ku! jangan lupa subscribe minah ni. serius cantik dia makeup. simple and wearable.





2 comments on "Dare To Wear Blue Eyeliner ?"
  1. owh, i love blue eyeliner too.... rasa lebih hidup dan bermaya... sebab hari hari dah pakai black kaannn... once a week, mesti nk blue or dark green jugak...

    btw, haiii... salam kenal... nice blog... keep it up... n yes, we share same interest... :-)

    ReplyDelete
  2. itu lah, selalu pakai black eyeliner. suddenly fall in love dengan blue eyeliner :) standout!
    salam perkenalan juga.

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9