Double Date

on
March 13, 2011
hari ni si dia ajak pergi tengok wayang cerita merong mahawangsa. kali ni bukan kami berdua, tapi berempat. yes, double date :) tak pernah lagi keluar bercouple-couple dengan orang lain. tiba-tiba rasa cuak pulak. si dia nak kenal kan pada kawan sebab selama ni, ramai yang tak tahu si dia ada gf. 'pemalu' la kate kan. nasib baik kawan si dia banyak cakap, takde lah kaku nak berbual. gf dia pun ngam ngan wa.

fullhouse wayang hari ni, tapi sebab nasib kami dapat tiket reserve. pujuk punya pasal dapat hehe. terima kasih pada orang yang lambat amek tiket tu. hehe. in my opinion, ok jugak lah cerita dia. masih boleh di perbaiki. sometimes nampak sangat props tu di buat-buat, and ada yang nampak real. sometimes terfikir jugak, macam mana lah diorang bina kapal kayu tu. memang gempak. paling wa tabik masa action time. diorang lawan memang nampak real. macam filem kungfu pun ada. babak heroin pulak, sekejap sangat. cam watak embok tu, tak menyerlah..story line cerita simple dan mudah faham. tu la yang wa boleh bagi komen. for me, bukan 5 star lagi tapi it's a good start to make it as 5 star.

after makan, kami semua minta diri. we decide to go around putrajaya. sambil-sambil teringat zaman bercinta dulu selalu naik bas nadi putra haha. rindu zaman tu k. dan sangat skema sebab kami takda transport masa tu. suddenly we saw, pekan sehari sebelah masjid besi. wa exited gila sebab dah lama nak naik paddle boat!! ada promotion oleh cruise tasik putrajaya, rm10 for 30 mins. tapi si dia beria nak naik cruise tasik, rm15 for a ride. before promotion rm30 ! ok lah wa mengalah :(

 tahukah anda ini rumah lim kok wing ?!

ini pula rumah percutian tun dr. mahathir


2 comments on "Double Date"
  1. wahh mcm best je naik cruise.. promotion sampai bila eh?

    ReplyDelete
  2. untuk pekan sehari je tak silap wa.

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9