Bila Lunch bersama Lady Boss

on
March 29, 2011
salam, how's your day? im in honeymonn for 1 week. hahaha sebab? big boss berada di china. kini, pejabat menjadi lebih tenang. peacefullllll :)

lunch hour lady boss ajak makan. memang selalunya, wa ngan kawan yang lain pergi lunch dengan lady boss. this time, lady boss ajak selain daripada tempat yang selalu kami pergi. bosan lah makan hari-hari kat sana. kami pergi cari nasi arab. area seri kembangan banyak kedai arab espeacially dekat area south city.







lady boss order makanan macam tak ingat dunia ! kami hanya berlima. if korang pernah makan makanan arab. memang order 1 menu, boleh share dalam 2-3 orang. wa tak ingt apa name dia tapi ada kambing, ayam, humus and bread, kuah daging cincang ala kari hahah. mostly, sedap :) serius. paling sedap air buah dia. pekat gila. memang fresh betul dan cuma letak ais. wa order air mangga, boleh bahagi 2 gelas dan letak ais. 

terkejut tengok makan, sebab terlalu banyak nak di habis kan. tapi jangan terkejut memang habis. ada suku nasi je tak habis sebab kami memang tak larat. penuh perut! siapa yang tak minat briyani memang tak masuk lah makanan arab. setengah orang kembang tekak jugak, kambing pun berbau hahhaa. if makanan yang grill kene tunggi 1 jam baru siap. ok da kenyang jom balik! 

p/s : jangan lupa, join giveaway :)
2 comments on "Bila Lunch bersama Lady Boss"

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9