Hai ! Kakak Kasut Tumit Tinggi

on
February 16, 2011
hari ini wa ambil cuti separuh hari sebab nak siap kan persediaan interview esok. seperti di iklankan dalam beberapa blog jawatan kosong, esok ada interview terbuka untuk jawatan N27 dekat PTPTN. memang wa teruja sangat-sangat nak mencuba sebab dah cukup terseksa bekerja di Z***. sebelum ni wa pernah juga dapat interview dari badan kerajaan atau majlis perbandaran, tapi rezeki masih tiada. doa-doa lah, kali ni berjaya. amin :)


sambil bercuti, sambil menghabis kan duit. oh lupa nak masuk kan bio oil. kali ni da botol ke-3 pakai. sangat rakus. high heels semuaaaa telah hilang. berkemungkinan besar, bibik sudah membuangnya T_T. jadi, nak pergi interview kali ni, wa cari la kasut bertutup kat Vincci. ala-ala leather tapi tak berapa nak leather. paham ke?? tak sah kalau pergi alamanda, tak singgah watson. heeee, terbeli (uhukuhuk) Revlon Colourburst in Buff. baru jugak keluar dalam pasaran. wa tak recommend sebab bau dia agak kurang menyenangkan. yup, sangat pelik. wa lagi suka Revlon Superlustours lipgloss. wa ada post out here.

F21 Shades


oh mak datin!

Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9