My Job : Inspection for Project Handover

Sunday, February 27, 2011
i hate this job. but im trying to love it. heheheheh muka mesti happy. wa bekerja berkaitan dengan construction. yeah it's a tough job and dominated by men. it's a fact anyway. baru 7 bulan wa bekerja, banyak lagi yang wa belum belajar. my lady boss and cute boss are very understanding. mereka suka ajar kami sebab for them, smereka akit hati bila tengok orang ada pengalaman tapi macam tak pernah buat kerja. so, they willing to take us dan ajar kami apa yang mereka tahu. marah? biasalah tapi wa rasa macam mak marah anak. cute gila, bila lady boss marah.






oh, anyway. khamis lepas, kami telah handover project pada client. di mana, setelah siap semua skop kerja sebagai kontraktor, kami hendaklah menyerah kan semua hak client termasuk kunci. so, before serah kunci kene ada inspection. mana-mana kerja yang client tak puas hati, dia boleh comment dan redo works. biasalah tu kan. sesiapa yang berminat nak buat renovation office or nak buat custom made cabinet or furniture boleh hubungi saya :)

No comments:

Post a Comment