Hari Jadi Yang Sempurna

on
February 1, 2011
Berakhir kini bulan Januari, bulan kelahiran saya. Wahh, saya berusia 24 tahun 1 bulan. hikhik. Lama tak update blog, nak cerita pasal sambutan hari jadi saya bulan yang lepas. Macam biasa, tiada yang over. Semua sederhana. Yang over hanyalah saya. Bersyukur sangat di kala usia kini, wa masih di sisi orang yang tersayang. Alhamdulillah, itu lah hadiah paling bermakna.

Selain daripada hadiah paling bermakna itu, wa telah membuat beberapa list hadiah. ohh sungguh materialistik. Bukan bukan. Tapi itu perkara wajib sebagai orang yang menyambut hari jadi mereka. Tak salah kan? hehe. My parent cakap tiada hadiah pada hari jadi tahun ini huhuhu. Cukuplah kerata myvi dan gelang dan cincin yang wa dapat sebelum hari jadi wa. Terima kasih :)




Tapi seronok pulak, bila ada orang tanya nak hadiah apa. Before ni, pernah terjumpa purse fossil kat Alamanda. Fuhh, cantik gila.

Cantik kan. Terima kasih abang ijan sebab bagi hadiah ni :) hehe. Suka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anyway, tahun ni amat bermakna. Bila Paradiscarf2u, masuk majalah Nur edisi Februari. Hadiah yang paling takkan wa lupa. Satu lagi langkah menuju kejayaan. Tahniah Paradiscarf2u. Malam hari jadi, wa sambut bersama keluarga. Walaupun sederhana tapi seronok sebab dah tua-tua pun tiup lilin lagi hahaha....Hari sabtu, baru lah ada peluang nak sambut bersama orang tersayang. Ingat nak cari hadiah tapi semua tak berkenan. Oh gaji pun tak masuk lagi masa tu hehe. Minggi depan nak pergi Sunway cari hadiah yeay!!


Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9