What's in your daily make up pouch?

| On
10:33 PM
actually, tengok dari blog rina, tiba-tiba terasa nak share :) suka baca blog rina sebab everything was so interesting. my favourite entry pasal oreo truffle and all about her. saya dah cuba buat oreo truffle tu tapi agak kurang menjadi haha. truffle ni agak manis bagi saya sampai saya sakit gigi :). but it was nice to share something different dari setiap tahun buat cornflakes choc je kan. hihihih 

for me, setiap perempuan mesti ada makeup dalam handbag, if bukan pouch pun at least ada lipstick/ lipbalm right? kalau dulu masa zaman universiti saya sure bawa lipgloss. wajib ada dalam bag sebab tak suka tengok bibir kering or at least lipbalm. so, sekarang bila pergi kerja, kene bawa hanbag merata-rata, nak touch up kat office lepas solat or after lunch pun senang sebab bawa makeup pouch. walaupun tiada yang sudi baca blog saya, tapi saya nak share juga hihi.


normally, ni yang wa bawa;
1) makeup pouch - penang uptown
2) maybelline compact powder
3) elianto kabuki brush
4) elianto baked marble blush
5) tia amelia foundation
6) revlon superlustrous lipstick in rose velvet ( all time fav)
7) revlon superlustrous lipgloss in cherries in the glow
8) lipice lipbalm in strawberry
9) revlon colourstay eyeliner
10) bodyshop perfume in vanilla



that's all and what's yours.

3 comments on "What's in your daily make up pouch?"
  1. Suka your makeup pouch! Comel sangat ok. Macam best je Elianto baked marble blush tu.

    ReplyDelete
  2. Oh btw. Thank u for reading my blog. Thank u tau :)

    ReplyDelete
  3. best jugak, ade gold shimmer. oh and thanks sbb sudi datang my blog :)

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9