Pavlova Fever!

| On
12:37 AM
as you all know, zaman sekarang ni tak main dah buat pencuci mulut melayu macam kuih bakar, lompat tikam ke, bubur pulut hitam. sekarang zaman macaroon, pavlova, red velvet! gila kejam statement saya. but its true, ramai yang pandai buat desserts ni dan buat business pun ada. so, im gonna give it a try. and its.....not a very successfull :( im not a good baker.



resepi sangaatttt senang dan simple, tapi memerlukan teknik yang sangat betul dan rapi. my whipped cream tak jadi dan berketul. so sad tapi bila rasa? hmmm not bad for the first time. hihih nak sedap kan hati. haha. cuba lah kat rumah! its fun :) 
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9