Follower anda lebih 1000?? Anda layak dapat makeup free!!

Wednesday, November 16, 2011
uhhh kecewa gila tak layak dapat free gift from sigma. as you know if, kita ada ramai followers kat blog atau youtube, kita layak dapat free gift dari sigma! selain tu ada jugak point lain untuk dinilai sama ada kita layak atau tidak. blog popular macam irene nadia, hanis zalika tu memang layak sangat haha. oh btw if korang punya blog ramai follower try la masuk program ni. jangat takut, it's free! and normally macam biasala, if kita masuk ni kita kene cerita pasal produk-produk ni. dan untung juga, kita dapat komisyen macam nuffnang tu.

haaaa bukan senang orang nak bagi makeup free. dan produk ni memang popular kat US. brush dia comparable dengan MAC dan lebih banyak variety dan cheaper than MAC.  selain brush, produk lain macam eye shadow pun ada. ohh banyak sangat cakap, ni tengok table untuk free gift. haa lepas tengok table ni, check followers anda. tak salah mencuba kan!





No comments:

Post a Comment