First trial using highlighter. Not Bad

Sunday, November 27, 2011
just came back from mid valley. again, purchased stage cosmetics hahaha. i just can't help it. its cheaper. for now, 2 item for RM20. less than RM50, i've got brush cleanser, 2 mono eyeshadows, and 2 lip liner. sedih sangat bila stock lipstick dan lipgloss dah habis. back to our main topic, its about highlighter.

wa pun tak pandai nak guna highlighter pada mula nya. since, memang wa ada.. so nak cuba lah untuk lihat kesan dia. wa guna high beam from benefit. ia sejenis liquid highlighter. kalau korang takda highlighter, boleh juga gunakan shimmer eye shadow yang warna cerah. wa apply dekat hidung, atas tulang pipi, dan sikit pada dahi. bila tengok hasilnya, wahhhh i like :) tapi if pakai banyak nanti nampak muka tak natural dan berminyak pulak kan. oh! jangan lupa juga atas garisan bibir sedikit  ye :) cuba lah. good luck!

No comments:

Post a Comment