Erti Sahabat

on
April 2, 2011
wa bersyukur sebab mempunyai kawan-kawan yang baik dari sekolah, univerisiti sampai kerja. mereka sentiasa berada disisi wa di saat susah dan senang. sampai saat ni, wa tak pernah lupa kenangan kita! tetiba i miss my school days so bad :(

bila wa masuk kerja, ini lah kawan-kawan yang sentiasa membantu wa. maklum lah orang baru kerja. banyak benda tak tahu. kami sangat rapat, if ada masalah semua datang tolong nak selesai kan. and even my lady boss pun sangat kamceng dengan kami! she will teach you from A to Z. hari sabtu yang lepas, kami plan nak pergi job fair tetapi singgah the mall sebab ada adidas clearance sale! errr wa tak berapa minat sangat la sebab wa bukan peminat sukan. tapi memang murah (erm takde lah murah sangat). paling tak percaya, wa drive kereta pergi KL. memang muka wa ni, muka penakut! tapi berkat sokongan kawan-kawan yang sentiasa sabar dengan penakut wa ni, berjaya beb :) korang memang best! bawah ni gambar masa nak pegi lunch. 

selama ni, wa tak pernah tahu pun ada medan hang tuah kat atas ni. hahahah. makan kat sini sangat anoyying, sebab masuk-masuk je ramai pelayan-pelayan kedai makan promote kedai masing-masing. pernah tak korang menyampah, bila orang paksa-paksa dan bising-bising suruh makan kat kedai diorang. perhhh, memang sakit hati. suka hati lah nak duduk mana kan? then, bila duduk kat meja makan, sekali 5 orang ambil order minum ? what??? gila ape?? wa tak recommend sangat la korang makan sana sebab mostly bukan 1 malaysia jual. you know what i mean.
 



rabu lepas pula, ada sambutan hari jadi budak ofis. walaupun tak seberapa tapi meriah. sebab kami semua macam keluarga. serius, memang diorang ni sempoi. tak kisah lah, hang eksekutif atau kerani, kami semua sama :) cume big boss (the ceo) tak ngan kami ^3^. wa jadi ranger beli kek dan kfc. comel la, semua dapat seorang satu kotak. hehe.






semalam, mengidam durian. bila dah kata semangat kawan-kawan, ada je kawan dalam kesusahan, semua datang tolong! dengar je wa mengidam, semua pakat nak beli durian ramai-ramai kat pasar malam! sayang korang, selalu buat wa terharu T_T. apa lagi, buat rombongan semata-mata nak beli durian untuk wa. kami pun buat lah kenduri!!! tak puas la makan, sebab kene share. kalau boleh aku nak makan sorang-sorang hahahah!! (evil laugh)
 
2 comments on "Erti Sahabat"
  1. I'm one of your friends who loves you ! Remember that ;)

    ReplyDelete
  2. mestilah ingat :)
    and love you too !!

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9