On Sugar better than Blogspot ??

on
April 7, 2011
pernah dengar On Sugar ?

dulu wa pernah register on sugar. best on sugar ni sebab kita boleh tahu perkembangan fashion, entertainment, food, health, interior design dan macam-macam lagi. yang paling best pop sugar memberi input dengan cara yang chic and fun ! masa zaman belajar dulu, wa suka main-main suai padan baju dengan handbag, heels etc. memang best sebab kita macam buat majalah fashion kita sendiri.

so, sekarang wa baru nk active balik setelah 3 tahun tak bukak haha. wa baru tahu yang on sugar boleh buat blog. interesting juga :) post entry pun friendly facebook and twitter user. erm tapi tak boleh letak nuffnang la agaknye. wa pun tak pasti. on sugar pun ada money maker, lebih kurang cam nuffnang. maybe malaysia tak meluas lagi sebab ramai guna blogspot (senang nak guna). wa pun tak habis godek lagi. jom godek sama-sama!


p/s : wahh ramai betul yang join giveaway ! banyak yang wa tak sempat tengok lagi :) btw thanks. jangan lupa ikut instruction, nanti takut ada yang out of the list. good luck ladies!


Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9