Persiapan Raya ^_^ Part II

on
September 6, 2010
wuhuuu lagi 3 hari nak raya dan shopping mall semakin ramai di penuhi umat manusia. time ni orang berasak-asak nak beli barang raya sebab peniaga semua start lelong! memang best shopping last minit tapi ikut nasib sebab kadang-kadang dapat yang apa yang kita nak and kadang-kadang tak jumpa size pula. so, last sunday my parent and wa pergi ke IOI puchong untuk cari barang yang tak beli lagi iaitu seluar jeans. apa yang tak best, wa tak sempat jelajah satu IOI sebab terlalu panjang nak melangkah andd pilihan jeans dalam Jusco pulak tak banyak (sebenarnya tiada size :P ) so, jalan-jalan terjumpa butik Giordano. 1pc RM79 but if you buy 2pcs get RM130 (means 1pc RM65). Best kan.



the best part is, wa muat pulak size 32!!! ohhh sangat happy sebab before ni size wa memang besar-besar. maklum lah "comel" hehe. aikkk 32 taw!! but anyway kain baju kurung yang dulu ketat pun sekarang dah boleh pkai :) berkat puasa, saya kurus da. ececehhh baru sket. dah kepoh ^_^ tahun ni boleh raya dengan happy :) ada lagi satu wa nak share, wa baru je dapat post dari NYX Malaysia blusher yang wa cari-cari. fyi, nyx memang popular brand kat US sebab harga berpatutan dan berkualiti jugak. wa nak try colour yang peachy tapi ni yang owner tu recommend. sangat cantik plus pink peachy and ada shimmer2 sket. 

source : nyx malaysia unofficial facebook

really nice pink peach kan :) sesuai untuk orang yang berkulit cerah. tapi wa tak cerah pun haha. another one, MAC cremesheene glass. this is my first MAC ever haha. wa beli sebab Amy ada buat jual murah product MAC kat fb dia. RM35 je!!! bau dia macam bubblegum, the colour was nice ala nude tapi dia tak long lasting sangat and sometimes kene pakai several times. dia non sticky and i think wa lebih suka gloss from Revlon more..maybe wa tak try banyak lagi product line diorang, so wa tak boleh buat kesimpulan for overall :) kalau macam ni la bankrup beli makeup je hehe.
2 comments on "Persiapan Raya ^_^ Part II"
  1. okeyh..aku pk ko nk share ko pasang langsir ke ape kn..sbb e2 br dikire persiapan raya kan..ni persiapan diri ni..hahahahhaa...
    selamat hari raya beb

    ReplyDelete
  2. ngek ko. haha langsir?? dtg r umah. xsuprise nnti haha

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9