Family Gathering

| On
9:13 PM
actually kejadian ni berlaku pada minggu lepas. di mana ramai sanak saudara yang jauh mahupun dekat datang ke rumah untuk beraya beramai - ramai. maka terjadilah family gathering atau mini open house. skema gila ayat aku hari ni. special nya sebab family pakcu ada, susah nak jumpa sebab dia duduk perlis. so, bila masing-masing dah ada dekat-dekat, baba plan nak buat makan-makan. siap bersate-sate-an. semalamnya pula, kami da serang rumah pakcik di gombak jadi tiba giliran kami hari ahad..










nampak tak sate? sumpah sedap gila. we all beli kat kilang area taman bolton, gombak. sedap dari sate kajang. ishhh memang sedap. memang malam tu ramai puji sate sedap. satu batang RM0.35 je. siap sekali kuah. kita beli mentah-mentah la. baba beli sampai 500 cucuk. btw, malam tu jadi bertambah ramai sampai macam open house pula. apa-apa pun family gathering memang seronok, nak-nak kami memang rapat dengan cousins and semua makcik dan pakcik :) sporting habis! hokey, ni pula gambar sebelum mini open house rumah kami. ni kat gombak rumah pakcik, adik baba. tak banyak gambar tapi takpe yang penting makanan ada gambar haha. makan nasi tomato home made. sedap weh!




2 comments on "Family Gathering"
  1. Sedapnya sate tuu! Agree, sate kajang bukan sedap sangat pun. Overrated je lebih. KUah pun out. Alaaa nak tengok full baju u. I like your baju (Tengok dari previous entry).

    ReplyDelete
  2. btol2, if u g gombak pergi la singgah. esok pagi, siap kawan my dad call tanya nak tempah untuk open house dia pulak :) baju tu nichi mari. hehe ouh ouh nnti i pkai next time la kasi tunjuk :P

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9