aktiviti adek2 ku sebelum tahun baru

on
December 31, 2009

macam biase duduk rumah. hari ni wa nk perkenal kan adek2 ku yang berbulu. actually ada banyak tapi buat masa ni 3 je yang setia :) comot (their mother), kuning (the gebusss) and choteh (meow-ing machine gun). the late kucing siti (mak segala mak), gemuk (kucing palinggg wa syg) and cholat (bulu dia macam nescafe, kene curi T___T)

presenting comot,


just look at her style when she's sleeping. weird kan? mcam baby tido menyiarap. tido tido tido tido tido..tu je die taw. bosan kot, takde bf nak ajak dating.

next, kuning

tadi makan hot dog dah kenyang makan kueh teaw sup petang tadi..ngah sedap makan seorang diri tibe2..kuning datang buat muka kesian. dengan suara pondan dia..macam2 posisi dia aim hot dog tu yang sengaja wa letak tepi meja haha..last kali, aksi comel dia..setiap kali makan mesti dia akan hulur kan tangan dia..maksudnya, dia nak la benda yang kita makan tu haha.

  


last but not least, choteh



antara anak comot, dia la paling kampung sebab asyik mintak nasi ngan ikan. kucing lain steady je makan western (smart heart). bila siang macam ni la dia..cari tempat untuk dia sandar or letak kepala (kat kaki, kat kaki meja makan, kat timbunan baju, kat buku, mane2 asal boleh tampung kepala)..and tido sampai petang..sebab malam dia akan keluar mengembara dengan DORA the explorer..mana dia pergi tak tahu la..tapi yang pasti jauhh sebab abg ijan pernah jumpa nunnnn kat perumahan lain..cari bini kot?! bila lapar, suara dia boleh dengar sampai rumah jiran depan tu. punya kuattttt and harakah dia paling panjang dan tak boleh di tandingi tahfiz pon haha.

2 comments on "aktiviti adek2 ku sebelum tahun baru"

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9