minggu lemak terkeluar

Saturday, January 9, 2010
seminggu berada di shah alam membuat  wa "terpaksa" menambahkan lemak. malah terkeluar lemak2 yang ada haha. macam mane nak tahan, kfc and pizza hut ada depan mata. ya tuhanku, kau kawal la nafsu hamba mu ini. aminnn..bila dah lama tak jumpa dengan kawan2, minggu pertama mesti malas nak masak. makan luar la apa lagi?! before ni ada makan kfc tapi tak snap plak. takpe, ni bukti yang lain..silakan tengok.

pizza hut

ni ape yang kami order mengikut nafsu


er licin kot!


pakli kopitiam




secret recipe


beginila wa menghargai makanan ~
er...


1 comment:

  1. akak, sy taw kwn akk tu. jual online slendg gk..
    ade order slendg kat die gk, hehe. tp ade mslh pos, until skrg xsmpi2..huhu

    ReplyDelete