new moon :)

| On
1:29 AM


yea, cousins outing was a lot of fun. dah lama tak keluar ramai2 ni. and memang jarang pon. mimi datang khamis pagi sebab nak main make up2 huhu. ni dianna punya idea. and its fun anyway :). duhhhh banyak betol make up si mimi ni best ! cousins memg rapat since kecil lagi sebab every wekends family will visit each other and selalu ada family gathering (makan - makan la apa lagi kan) sebab tu kami semua rapat. huhu new moon nk cerita ni! huhu alamak best nyer. btw, wa tak penah tengok twilight before ni.  tp since tengok new moon best plak. nak2 tengok edward cullen and jacob !! hehehe best la. mesti tgk ma!

 
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9