semalam dan hari ini

| On
2:05 PM
semalam wa pergi interview wakil dari cidb untuk thesis wa kat hotel grand season. ingat kan memang org tu ajak interview kat hotel, takut la jugak kan. buang tebiat ke org tua ni?? rupa2 nya dalam hotel tu ada retail office hehe. cidb menyorok kat situ. pukul 1- pagi da bertolak dari rumah ke kl sentral. tunggu nas plak lambat btol. tapi nk buat cam mane die tourist guide kami haritu, tunggu lah..pkul 12.30 smpai la kat pdg jawa. then terus ke kl. alhamdulillah baik betol org cidb ni, semua senang nk membantu. senang keje! balek tu nas x dapat join nak tunjuk jalan balek, buat2 la pro until sesat sampai ke pantai dalam, nak cari federal highway punya pasal. jalan punya jalan tembus jumpe highway, terus ke shah alam. wa plak kene naik train ktm ke kl sentral. sebab konon teman zila balek shah alam die tak pndai jalan. penat nye tuhan yang taw, smpai umah 8.30 malam. malam tu kene tolong lagi mama anda baba..abg kemal punya pasal, kite berkorbann huargghh ^.^ owhh yang pelik, duit abes begitu saje, beli ape ea? aku tak bersalahhh :(

ERL 2 hala - RM25 T_T
Tol - RM 10
Air + Dorayaki (lapar sgt dr pagi x makan) - RM10
Magazine (nak msuk peraduan) - RM8
Pad (emergency) - RM7
Total - RM60

hari ini plak pagi2 kene pergi alamanda mencari frame yang sekian lama asyik takde masa nak bali. frame nk letak cek hantaran and mcam biase mama mesti pesan makanan kucing yang malas kat umah tu. memang dah lama nak pergi alamanda sebab nk beli cream yang dah abes. saya tak bersalah lagi..


Neutrogena Moisturiser (yang lame dah abes) - RM26
Wet Tissue (saje nk try) - RM4.90
Black Eye Shadow (yang lame dah pecah) - RM8
Iced Latte (haus teramat sangat) - RM8.60
Total - RM47

dalam bank pon dah takde duit, tinggal RM9 je kuikui. hmmmm bankrap. lupekan yang lain.
2 comments on "semalam dan hari ini"
  1. waa...mmg xberslh sbb klu kuar mest dwet pon ikot klua...hahaha....mkn minum lg wajib....mmg xberslh...

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9