ohhh happy day !

on
December 6, 2009

hari ini pergi lagi keluar nak bagi jemputan kahwin kat saudara2 and kenalan baba. pergi ke cheras, subang and shah alam. kat subang jumpe pula dengan adik angkat baba. you can just imagine, 10 years tak jumpe2. die and nenek muallaf. anak2 dia pon da besar2 and cantik sebab mix cina melayu. dulu masa wa kecik selalu pergi rumah die and main2. best pergi rumah die, banglo and banyak kebun, ayam, tikus belanda, arnab. mcam2 ada. family dia sgt baik :) lepas pergi rumah dia kat subang, pergi plak ambek baju kat kawan wa. suke!!! ada 7 helai semua nya :D and ni yang wa dpt ambek arini.





 
wahhh wa ske yang ni!! naseb ade selendang yang macthing! hehe.
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9