lepas exam

| On
11:45 AM





last paper hari jumaat. last paper jugak la di mana wa tak dapat jawab. semua yang baca tak masuk. yang tak sempat bace tu la yang masuk. memang gila kan lecturer sem ni. ke wa yang gile. malam tu terus wa g cc ngan kak linda. maklum lah orang takde broadband mcm orang lain. jadi kene sedarkan diri pergi ke cc. and mlm tu jugak pergi teman faz makan nasi goreng ikan masin die tu. teringin la kot. kita pon hentam sup campur. tapi xsempat nk tangkap gambar. esok harinya, kak linda, ila and zila same2 nak g tgk wayang. peh, rmai gila kat jj bukit tinggi. beratur punya la panjang. yang rmai nya budak sekolah yang perasan mcm orang dewasa. dah la pendek, rambut lekit2 ada hati nk peluk pinggang gf. adohaiii baru tingkatan berapa agaknya. rosak2. rimas mata ni tgk. bila da sampai kaunter, tgk pisau cukur full house. ape lagi, cancel je la kan. pergi cuci mata je lah..


Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9