cerita busuk!

| On
1:04 AM

dah lama nk cerita, tapi takda masa. few months ago, wa dapat hadiah peraduan.berkat usaha dan kesungguhan mengpos peraduan dalam..macam2 majalah! and suddenly my wish comes true huhu. wa dapat majolica majorca worth rm300! dengan tak sabar nya, wa telah berusaha memujuk abg ku untuk redeem. and finally i have it! yuhooo!! exited sgt sbb first time usaha berbaloi kot. tapi cuma dapat 5 item je. 2 x quad eye shadows, 2 x lip gloss, 1 x mascara. kesan daripada cerita ni, setiap bulan wa telah menghabis kan duit untuk beli majalah2 ni. semata2 nak fill in form! haha. seronok kot bila dapat hadiah kan, free plak tu.

and since wa tertengok satu blog ni, wa tertanya2 cam mane la dorg ni shopping makeup dalam internet. wa tanye punya tanya and wa pun try la. i just spend rm40 including postage fees. the items are, 3 x elf foundation brushes, concealer and nyx thalia. all of it memang memuaskan. and now, wa dengan tak sabar nya nk tunggu another haul from stila! yes! yes! im soo exited. im just spend another rm100 including postage fee. below is the picture from what im pruchase. this value worth than more than rm200. sbb each of item da almost rm50 and above. try to see at beautycrunch.com. they give very great deals. then lepas tu, wa terjumpe ade blog ni jual brg stila sgt murah! ape lagi rembat la convertible colour die hehe. bankrup den!


convertible colour in lilium
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9