atok rindu nenek

| On
11:41 PM



salam, harini rumah memang meriah. ada keluarga busu dan keluarga mak ngah dari JB. yang best nye mak ngah bawak atok ke putrajaya semata2 atok nk jumpe nenek. nenek da tak larat nak jalan. dulu die tak boleh duduk diam. kejap naik tangga kejap g rumah sebelah. memang nenek ni aktif. tapi bila da tua ni die da tak kuat da. baring je la. ape yang gelikan hati, atok mintak tolong jiran suruh beli kan roti canai muar. rupanya die nk bagi kat nenek nanti. terharu nya. smpai2 je putrajaya atok terus suruh wa letak dlm pinggan. and mama suap kan. hehe comel kan. atok cam sedih and happy bila jumpa nenek. rindu kot. atok spend time sampai petang. makngah dtang bawak kupang banyak gila and masak2 kat umah. happy sangat. mama pulak pergi hantar jemputan kahwin. petang tu atok balik. pak ngah ingat nak tidur umah sbb penat and boleh spend masa banyak. tapi atok tak nak sebab risau achik tingal sorang. sebenarnya boleh je suruh achik tido umah sebelah tapi atok tetap risaw. huhu atok balek da..huhu. nanti atok datang lagi!!
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9