birthday picnic

Monday, November 9, 2009
1 november yang lalu, di kala 3hb nk exam roshana, kami serumah bertungkus lumus nk buat suprise birthday pada ila. sbb kawan punya pasal, sanggup berpeluh2 nk tipu ni konon2 tp tuhan je taw kami buat sbb kawan. beli kek choc yang lemau, air root beer, and macaroni air tangan ku. konon ckp kat ila, lapar sangat. padahal masak untu birthday dia. mane taknya, masak2 pukul 5ptg. wa sorang je yang masak. dalam pkul 6ptg kami bertemu dekat tasik sek2. terkejut ila bila die nampak kami bentang paper and ada kek di tengah2 tu. yang best nye sambut birthday time maghrib. bagus btol la haha/ and hari makin gelap plak tu. tp memang seronok. macaroni pon abes sbb lapar yang amat.

kek yang lemau

macaroni ku

si gemok, kak linda and faz

birthday girl

best kan?

bila smpai je kat umah, masing-masing kelam kabut nk study. hehe. tp wa masih lagi bermain2 sbb paper 3hb. management plak tu. kene bace smpai muntah, alahaaaiii.

No comments:

Post a Comment