Topshop + Sephora !

Sunday, June 26, 2011

sempena GLC open day, wa meringan kan tulang untuk hadir ambil peluang drop resume. banyak company yang besar dan kebanyakkan mempromosi company masing-masing. ramai yang datang hanya nak ambil goodies, peraduan, macam-macam. sorry tak ambil gambar, sebab camera tak bawak. paling best booth TM sebab ada yang berpeluang memang iPad2. bertuah lah badan. 

alang-alang ke KLCC, wa singgah topshop sebab kemaruk nak beli eyeliner :) pluss, terlebih beli pulak sebab godaan warna-warna natural eye shadow topshop. very pigmented! RM36 kalau tak silap. harga-harga dia agak berbaloi dengan kualiti dia. eyeliner kohl dia memang cantik. wa suka warna biru dia, memang sumpah lawa. tapi beli warna hitam. very smooth and creamy :) better than maybelline of course. haha. goodbye maybelline.




this colour in shade tarnish. golden brown. shade ni more likely macam stila golightly. tapi stila more to gold undertone. topshop more to brown. both are pretty :) sorry my camera cannot focus. wa seboleh nak beli warna yang natural. haha. just love it! next time, nak try ambil shade in potion and pen liner :) lepas tu wa pergi sephora, best nye, i wish i can have more money to buy all stuff in sephora. haha tamak. kalau boleh nak beli kedai. now, i can see closer, make up yang tak wujud kat malaysia sebelum ni.

too faced  natural palette sangat cantik, urban decay pun! soap and glory( betul ke nama dia), memang harga paling berpatutan. body shop lagi mahal kot. packaging dia memang cantik, tapi berkesan atau tak tu, kita tak tahu. first time tengok make up semua ni, rupenya size dia kecik je. nampak dalam video or gambar macam besar. baru ku tahu :) orang jakun memang macam ni. maaf.


3 comments

  1. waa..nak tgk eyeliner tu boleh?pakaila.nnt tunjuk ek:)

    ReplyDelete
  2. waaaahhh... eye shadow tu very pigmented!!!!!!

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Wakdingding. Design by FCD.