Dinner at Little White Cafe

on
June 9, 2011
first time lalu, memang tertarik dengan kedai ni. gaya santai ala inggeris memang menarik! siapa sangka pemilik kedai ini berbanga melayu?! yang best nye, menu dia pun ada kelas tersendiri. all juices atau cake yang menggunakan buah semua dari real fruits bukan dalam tin. kira fresh la makanan dia. i had dinner with my sayang. actually for our anniversary yang agak lama tertangguh. masing-masing busy but then we made it :) very simple dinner. just to spend time together. tiada apa yang istimewa, cukup hanya dapat jumpa dan makan bersama.






deco memang cantik. dari luar sampai dalam. suasana macam dalam rumah. makanan dia semua western. dessert pun kelas! masa ni macarons dah habis. wa pernah beli siang, itu pun tinggal berapa ketul je. laku gila. macarons dia besar dari yang biasa jual. RM4 sebiji. agak mahal juga. red velvet cake RM13.90 one slice. cheese dia tak rasa sangat. and i think kedai kat shah alam wa makan tu lagi sedap. wa makan spaghetti carbonara. for me quite ok. tak muak. sometimes, orang buat terlalu banyak cheese and cream. so rasa muak bila makan. RM22++ sepinggan. makanan di sini agak mahal. mungkin sebab sesetengah bahan dia asli dan fresh or imported. wa pun tak pasti.






enjoy!

Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9