My baby will arrive on monday! Yuhuuuuu

| On
10:04 PM
sebenarnya memang tak plan nk beli kereta dalam masa terdekat. wa plan dalam masa setahun bekerja atau lebih. tapi di sebabkan susah nk berulang alik nak hantar wa pergi kerja dari bangi ke serdang then patah balik ke cyberjaya iaitu tempat kerja ayah wa, itu lah antara penyebab utama, beli kereta. dan paling susah sekali, bila ayah wa kene pindah tempat kerja dari cyberjaya ke kota damandara. if keluar rumah nak hantar wa pergi kerja, sure la selepas subuh kan. wa pulak masuk kerja pukul 9. maka, terkebil-kebil la mata kat ofis nanti bila sampai awal pagi.

mula-mula, nak cari kelisa second hand. tapi, baba offer cari kereta baru. wa tak kisah, janji tak susah nak bayar. bila da confirm nak beli myvi, baba jual waja kesayangan tu. dah 10 tahun waja tu. memang kenangan banyak sangat. tapi yang exited nak beli myvi ialah baba. dia yang pilih jenis apa. wa ingat nak ambil ezi tapi alih-alih dia suruh ambil  SE. parah jugak nak bayar kan. memandangkan wa bukan la eksekutif haha. jadi, plan nak kahwin terpaksa di ketepikan dahulu, sebab komitmen ada komitmen pada bf baru :)

thank you baba. i think this is the best birthday present ever in my life.






Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9