The cutest handbage ever :)

on
December 25, 2010
yaiikkss! exited gila bila handbag dah sampaiiii. wuhuuu dah lama wa cari handbag ni sebab sangat comel. before ni wa ada pernah nampak kat kedai accesories, tapi tak ingat kat mana. ada juga jumpa kat alamanda tapi more quality leather dia. actually bukan real leather lah. mahal dalam RM60++. tapi tak nak beli sebab wa pernah jumpa lebih murah.

so, ternampak kat The Long Sleeve Closet blog. RM35 each and ada 4 warna yang available iaitu pink, beige, chocolate dan merah. and wa beli yang merah. wuuhhuuu, rambang mata nak ambil yang mana. beige pun cantik tapi wa dah ada lain warna beige. tapi esoknya, sekali nampak orang lain jual promotion RM29.90 je! ok, tak boleh menyesal. hehe malah nak beli lagi. ish, tahan tahan!!!




2 comments on "The cutest handbage ever :)"

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9