My advance birthday present

on
January 1, 2011
thank you mama, for the lovely present :) actually, nak teman mama tukar gelang emas dia yang lama. dah lama tak pergi kedai emas, ada juga lebih 5tahun. setiap tahun, pakai gelang yang sama. jadi, tahun baru ni. mama nak tunai kan hasrat pakai gelang emas fesyen baru. ececeh. fyi, habib jewel sedang mengadakan end sale, tinggal hari esok!! diskaun 50% dan 70% untuk white gold and diamond. woah, untung pada sesiapa yang nak kahwin, beli lah cincin sekarang. sebab murah dan berbaloi.


mama trade in gelang wa n mama serta cincin. so, dapat la gelang baru untuk mama, wa dan sebentuk cincin white gold with diamond. cantik sangat! langsai la cita-cita mama nak beli cincin white gold. siapa yang tak nak kan? and i got one for me. baba dah bising cakap macam cincin kahwin hahaha. errrrrr..hmmmm. it is. but, i can't help it. cantik sangat :))

what do you think? cantik kan :) the design more or less like this. tapi dia ada 2 in 1. if cantum, it will become 1 ring. but actually, ada dua. so, if nak pakai both boleh, or either one pun boleh.
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9