who can spend for hours at the pharmacy?

| On
11:53 PM
yeah totally me! haha. sure ramai perempuan pantang nampak watson or guardian mesti lama gila duduk dalam tu. farmasi sekarang mostly banyak yang ikut trend ala watson or guardian. they dont just jual ubat semata-mata tapi jual barang kelengkapan harian juga. yang paling best part kosmetik!

wa, if masuk watson kat alamanda, trus belok kanan. cosmetic section lah kan. belek-elek, tenung-tenung, calit-calit, dah puas baru pergi section lain macam shampoo or sabun mandi. personally, wa lebih suka masuk watson sebab cara dia susun barang-barang lebih tersusun dan nampak! tag dia pun cantik (huhu okayyyy boring).then, promotion lagi menarik tambah lagi ada membership card (tak sure guardian ada ke tak ) daripada collect sticker huhu. sebab kadang-kadang kad sticker hilang. so kene collect balik, sangat leceh.


hari ni saja, wa dah habis kan RM88+. wa ada ekzima, so sabun kene beli yang sensitive and dry skin. and kene pakai bio oil untuk hilang kan parut. satu botol kecik, 2 minggu boleh habis haha. tadi, pharmacist tu suggest skinlabs. lebih murah dan lebih bagus. kata pharmacist tu la. harap-harap macam tu :) sangat tension la bila ada ekzima ni. ok, lebih sebulan menunggu, barang yang di tunggu telah tiba. okay wa, stop online shopping. fokus saving duit for future k!


of course tak sabar nak try. semua barang sangat puas hati kecuali lipgloss from F21 tu. wa ingat bila apply, the colour will show up tapi tak. just glossy. the best part is, dia ada strawberry scent yang sangat sedap! just like bodyshop lipbalm tapi lagi kuat bau dia :) and paling cute, cap tu polka dot!!

Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9