Oh November!

| On
9:38 PM
hi there, dah lama tak update. hidup semakin mencabar. blog pun di pinggir kan. baru - baru ni, wa baru restock shawl dan tudung rozita (orang kata hot!). jangan lupa singgah paradiscarf2u. alhamdulillah, rezeki semakin bertambah. cepat stok habis, dan esok nak ambil stok baru.

bulan baru, tapi gaji masih tak masuk - masuk. sangat kering masa ini. nak beli baju konvo, tapi semua tak berkenan. kat mana yang best beli baju kat KL ni? my budget under RM200 je. semua corak seakan sama. nak cari yang simple tapi fabulous! huhu mengada kan. konvo je pun, pakai jubah nanti baju RM3k pun orang tak nampak. takpe lah, baju nanti dulu. kita try makeup pulak!  so, wa try makeup ala smokey brown. heh, ok la simple je :)


oh yes, baru - baru blog wa dapat offer photoshoot dengan majalah NUR. wahhh sangat tak sangka. tapi rezeki tak menyebelahi, sebab hari yang nak photoshoot masa weekdays. (keje T_T) and then transport pun takda. so, memang frust sangat. apa-apa memang rasa bertuah sebab tak sangka pihak karangkraf meng-usha juga blog yang tak seberapa. terima kasih kak azza. next time, panggil lagi huhu.





bulan lepas wa ada order makeup dari, Forever21, NYX Smokey Pallete & Maybelline Superstay foundation. tak sabar nak tunggu sampai rumah!! yippie :)


1 comment on "Oh November!"
  1. order superstay foundation mayb kt ne ek...?

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9