Saya suka pakai bangle/bracelet

on
November 6, 2010
last friday, wa pergi jalan tar cari stock shawl yang kian berkurangan. alhamdulillah, laris macam goreng pisang. terima kasih semua. wa try kekal kan harga yang murah dan berbaloi :) tak rugi kalau kita bagi harga murah pada customer. yang penting kekerapan customer beli dan loyal customer tu penting.

jalan punya jalan, teringat nak beli baju konvo. terjumpa satu butik kat semua house. memang jual semua jenis kain linen silk. rang harga RM180 up to RM500. memang puas hati, design simple dan cantik, macam wa suka. wa berkenan satu baju kurung ni, warna merah menyala! my bestie, cam tak setuju pada mula nya. once wa try. semua kata cantik. bukan nak perasan hahaha. tapi memang cantik! siapa berani pakai baju warna merah terang! tapi selalu apa yang wa minat, mesti cantik (ok perasan lagi). harga RM249 then discount jadi RM200. for me, if baju simple tak semestinya tak vouge. ececeh. yang penting, kita selesa, confident dan rase aura bila pakai. will attach the picture later.

then wa terjumpa bangle  kat kedai jual gelang hindustan. sumpah cantik (ok semua cantik). banyak sangat pilihan tapi wa berkenan yang satu ni..again, will attach the picture later :). after that pergi beli tudung kat turkuaz. harga dulu mahal, tapi sekarang murah2 kat situ. tak laku agaknya. hihi. apa-apa pun if ada membership card dapat lagi diskaun :) wa beli tudung ala ct, warna cream and ada manik2 kat bahagian kepala. suka!!

just now, browse bangle/braclet kat forever21. ush cantik gila tengok, bila nak dapat pergi forever21 ni. last time pergi tahun lepas. jauh nak pergi, kat pavilion paling dekat, sob sob.










Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9