cosmetic management

| On
2:13 PM

sekian lama tak update! huhu maklum la sibuk dengan projek. cosmetic management ke? jauh sekali. its CONSTRUCTION management actually, ye tulah course yang wa ambek sekian lama.21 january bermula la pengembaraan kelas kami untuk mengambil inspirasi projek kami. pagi2 tunggu kat bus stop, satu kelas nyanyi lagu happy bday! korang memang buat wa terharu, malu pon ade. adeh..

sambung pada projek jutaan ringgit tadi. projek ape? we hve to plan from empty ground until ada sebijik stadium yang gah nan indah :) wah wah bunyi macam hebat kan tapi tu la yang kami tak tido malam berhari2. betol?! senang ke? jawapannya errrrr...pikir la sendiri. anda bayangkan if nak buat kandang kambing pon perlukan plan yang betol kan..ini kan stadium! haaa.


tapi bila masuk kelas 4B, project trip macam pergi holiday! so, lepas ni plan nk pergi class trip kat penang! hope jadi, sebab maybe trip last for us. rindu korang nanti. sob sob.

Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9