Estee Lauder : RM200 per set?

on
November 24, 2013
Sabtu lepas, pergi Sogo, nak cari barang hantaran. Instead of kain, si dia nak bagi 1 set makeup or perfume. So, it's a good time pergi Sogo musim sale krismas. Banyak sangat set-set makeup and perfume yang agak menarik offer dia.

Satu yang berkenan, set skincare Clinique, semua full-size RM250. Bila fikir-fikir kalau habis la, mahal jugak nak beli yang baru. hahaa. Then, Ann Sui buat offer 1 set limited edition Minnie Mouse. Set RM120. Hmm tak suka pula packaging dia.



Then tengok lancome set perfume and sample makeup. Size kecik-kecik je dalam around RM300++ tak berbaloi. Suddenly, SA Estee Lauder approching me. What is your budget? Hmm RM200-RM250. Ok let me show you. Terus tunjuk these two set yang memang, terganga tak sangka semurah ni.

With purchase of RM200 will get this set for RM250 only

 With purchase of RM200 will get this set for RM200 only

 RM120 only

And many more set offered. Apa yang special hari tu, without any puchase you still can get the promotion price! I think sampai isnin kot, lepas tu kene beli barang baru dapat harga promotion. Rasa nak ambil je semua. haha, memang tamak. So, it's a very good time if uolls nak cari barang hantaran masa ni, bukan kat Sogo je, mana-mana pun akan ada value set macam ni. Si dia, prefer ada perfume sekali, so mintak SA wrap sekali, Free je lagi pun. Happy hunting!


Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9