Nasi Ayam Best!

| On
9:20 PM

aku penggemar nasi ayam. dari kecik lagi. makanan yang paling pantas dan senang nak dapat. tapi tak semua tempat buat sedap. kalau nak order makanan thai tu sure panjang list beraturnye. jadi, ni la menu yang aku akan pikir nak order. tempat yang aku suke makan kat chicken rice shop. selalu order steam chicken. second place kat sogo. aku suka order honey atau steam :) dan paling baru aku jumpa kat Giant Taman Kinrara. serius sedap. sup dia bukan sup air okayyyy, nasi memang rasa nasi yang di masak dengan adunan resepi nasi ayam.  chewahhhh. peh sedap. sila cuba!



p/s: nak cari cardigan warna mustard. mana nak cari +_+
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9