Wedding Ika : 2 Jam ke Klang Phewww

| On
6:44 PM
da hampir 2 minggu kawan wa ni kahwin. harini baru ada mood nak post. anyway, wa pergi pun memang gamble, hentam saje. memang tak tau katne tempat die. peta pun salah haha. anyway, yakin gile masuk SKVE sebab nak tembus ke shah alam, sekali terlepas masuk terus ke exit telok panglima garang. hahaha memang la iklan skve tu ada exit klang. nampak cam dekat. tapi jauh gile sebenarnya. better naik shah alam dan amek highway ke klang tu. dekat lagi.

dah la 2 kereta follow. diorang tu degil nak ikut. dah cakap dah kami tak tahu jalan. haa ambik kau, 2 jam panas bontot. boleh sampai Muar! apa-apa pun happy sebab dapat jumpa kawan. memang unik la wedding dia. ni persandingan orang minang, memang jarang kita tengok kan. very bright and colourful! anyway tahniah ika!! semoga kekal ke syurga :)






there you go. our fat face. duhhh teknik kamera yang salah ni (takley terima kenyatan =.=)
bawah ni ayu sikit hehe.


Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9