yang mana satu, idaman kalbu?

| On
9:22 PM
tajuk entri saja dah berlagu-lagu. hati pun mahu berlagu-lagu, andai yang di idam kan jadi kenyataan :) hari-hari browse tapi bila nak beli ni!! yang lain perlu di utamakan. handphone perlu menjadi perkara ke------ yang berapa entah. setiap bulan perlu ketepi kan duit. dalam hati, hmm handphone atau kahwin??? ahhh handphone la. tapi kahwin pun nak jugak! eiii gatal anak encik omar. tapi bila lagi nak ada saving right?

1. Nokia C3 in hot pink, RM520. 
    - sesuai untuk jangka masa pendek sebelum beli handphone lebih
      berkuasa kuda
    - spec ok, ada wifi, bla bla. ehem yang penting dia pink.




2. Blackbery Bold
    - suka sebab boleh bbm, so jimat la nak sms :)
    - if casing pink lagi suka!! 
    - $$$$$


3. I Phone 3gs @ 4
    - semua orang memang teringin nak pakai i phone kan kan
    - some people said, the system is too complicated
    - application sangat menarik, screen besar dan sangat puas
    - internet 24/7 pluss bil macam air
    - and $$$$ to0!


so, wa. yang mane satu ni? if i do have money, i grab i phone 4!!! :)
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9